Whatsapp button

De studio

Neem een kijkje in de sfeervolle Tattoo Studio Zoetermeer.

LJ-Ink Tattoos vind je aan de Absrechtstraat 45, wijk Oosterheem in Zoetermeer.

Graag ontvang ik je in mijn prachtige en rustige tattoo studio. We hebben bewust gekozen voor een studio die rust en ruimte uitstraalt zodat jij als klant de beste ervaring krijgt. Hier vind je geen schreeuwerige kleuren, kasten vol met rommel, levensgrote superhelden of verschillende behandelstoelen met evenzoveel verschillende artiesten. Geen “tattoo fabriek” maar maatwerk afgestemd op jouw wensen.

 

Bij LJ-Ink draait het om jou en jouw ervaring tijdens de tattoo. Dat betekent één behandelstoel en mijn volledige aandacht. Een opgeruimde en vooral schone studio. Omdat ik werk op afspraak heb ik nooit inloopklanten wat ook weer zorgt voor rust.

 

Je zal niet de eerste klant zijn die zich tijdens het zetten van de tattoo helemaal zen voelt.