Logo LJ-Ink voor het menu

Waarom kiezen voor een tatoeage bij LJ-Ink Tattoos Zoetermeer?

LJ-Ink Tatoeages Zoetermeer. Kwaliteit, privacy en betrouwbaar.

Kwalitatief goed gezette tatoeages in een GGD gekeurde studio. Ik werk alleen op afspraak dus tijdens het tatoeëren kunnen we niet gestoord worden door inloop klanten. Bij LJ-Ink staat maar één stoel, je deelt de tattoo studio alleen met mij. Je krijgt niets anders dan mijn volledige aandacht. En wat zeker heel belangrijk is, je privacy is 100% gewaarborgd.

 

LJ-Ink, kwaliteit tattoos in Zoetermeer en omstreken.

Zoek je een uniek ontwerp, wil je advies over tattoos of heb je zelf een design? Persoonlijke aandacht en privacy zijn bij LJ-Ink in Zoetermeer de belangrijkste pijlers.

 

What about? Maak kennis met de tattoo artiest.

Mijn naam is Len, woonachtig in Zoetermeer. Tekenen en schilderen zijn mijn passie. Deze passie gebruik ik voor het creëren van tatoeages op maat. De wens van de klant staat voor mij voorop en perfectionisme is mijn gereedschap om dit te verwezenlijken.
In principe zet ik alle vormen tatoeages maar mijn specialiteit ligt in black and grey organische- en natuurlijke vormen zoals dieren, natuur, skullen en portretten. Realistische, Illustrative en Chicano zijn mijn favoriete stylen. 

Len close-up foto
Profiel foto Len

Intake gesprek, het begin van een mooie tatoeage.

Een tatoeage kan, indien gewenst, vooraf gegaan worden door een intake gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen jouw wensen vast. Op basis van dit gesprek ga ik een ontwerp maken. Naast een “old school” schetsboek maak ik ook gebruik van de “new school” computer om tot een bijzonder en uniek ontwerp te komen. Pas als jij tevreden bent, maken we een afspraak om de tatoeage te zetten.

 

 

Professioneel kwaliteit in een GGD gekeurde tattoo shop.

Uiteraard werk ik met de beste en meest moderne apparatuur, altijd nieuwe naalden per klant en goedgekeurde inkt. Dit zorgt ervoor dat pijnklachten tijdens het zetten geminimaliseerd worden en een mooie genezing zonder complicaties. De LJ-Ink studio in Zoetermeer is GGD gekeurd. LJ-Ink, kwaliteit tatoeage in de omgeving Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Voor meer informatie ga je naar http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/.

 

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op.

Wil je een tatoeage of heb je een vraag? Neem contact met mij op via het contact formulier, WhatsApp of Facebook. Ik reageer meestal binnen twee uur. Graag tot ziens!

Mijn stijl

Mijn tatoeage stijl is geen toeval, daar zit een gedachte achter.

De uitleg:
In mijn tatoeages gebruik ik vaak donkere lijnen en donkere schaduwen. Ik vind dat een tatoeage niet te licht gezet moet worden. De donkere zwart tinten zorgen voor veel contrast en diepte. Extra voordeel is dat de tattoo langer zijn donkere kleur behoud. Om deze reden zijn mijn tatoeages herkenbaar in hun eigen stijl.

Mijn specialiteit:
In principe zet ik (bijna) alle stijlen tatoeages maar natuurlijk heb ik mijn specialiteiten. Tatoeages waar mijn stijl het beste tot zijn recht komt. Denk dan aan reaslisme (portret en dieren), fantasy en abstract werk. Op mijn portfolio pagina lees je meer over de diverse stijlen.

Slang en roos tattoo

Mijn studio

LJ-Ink Tattoos is verhuist naar de Absrechtstraat 45 Oosterheem Zoetermeer.

Met trots mag ik aankondigen dat de tattoostudio in januari 2022 is verhuist naar een prachtige nieuwe locatie. De studio heeft zijn eigen ingang die toegang biedt tot de gezellige en rustige ontvangst- en behandelruimte.

De sfeer van LJ-Ink is natuurlijk behouden gebleven. Dat betekend een studio met een rustige uitstraling waar privacy nog altijd hoog in het vaandel staat. De openingstijden zullen worden verruimt. Dat zorgt weer voor kortere wachttijden. Ik blijf nog wel gewoon werken op afspraak wat voorkomt dat er spontaan klanten kunnen binnenlopen. Stel je privacy op prijs dan moet je zeker een afspraak maken bij LJ-Ink Tattoos in Zoetermeer!

Voorproef nieuwe Tattoo Studio