Portfolio. My work, my passion, my pride.

Hieronder vind je een selectie van tattoos gemaakt door LJ*Ink Zoetermeer verdeeld in groepen. Diverse stylen in black and grey maar ook full color work is mogelijk. Neem eens contact met mij op om te kijken wat er voor tatoeage mogelijk is. Ik hoor graag van je!

Realistische tatoeages. Groot met veel details.

Realistische tatoeages zijn vaak groot en bevatten veel details en schaduwen voor diepte werking. In dit type tattoo vind je niet of nauwelijks lijnen. Bij realisme kun je denken aan portretten, dieren en bloemen. Deze stijl behoort tot een van mijn favoriete stijlen. Maak eens een afspraak en kijk wat er mogelijk is.

Tattoos in kleur. Weer eens wat anders.

Tegenwoordig zijn bijna alle kleuren beschikbaar en is er veel mogelijk. Een combinatie van kleur en zwart/grijs is natuurlijk ook mogelijk en kan geweldige contrasten creëren.

Symmetrische Tatoeages. Kleine stukjes kunstwerk.

Tatoeages van lotus bloemen en mandalas. Deze style bestaat bijna volledig uit lijnen en variëren tussen klein en middelgrote afmeting.

Tatoeages van dieren en andere organische vormen.

Dieren zoals tijgers, leeuwen, wolven en uilen spreken vaak tot de verbeelding en zijn daarom geliefd als onderwerp voor tatoeages. Dieren tattoos zetten behoort tot een van mijn favoriete stijlen.

Abstract, apart design en kunstige tattoos.

Een grove schets kan leiden tot een mooie tattoo door deze juist als schets te tatoeëren. Dit kun je ook weer combineren met realistische of symmetrische vormen. Deze stijl behoort ook tot een van mijn favorieten.

Tekst en naam tatoeages.

Korte teksten of lange teksten en natuurlijk namen. Het is mogelijk en met de juiste naalden kunnen de teksten klein en scherp gezet worden.

COVER-UP Tattoos. Er is nog hoop voor jou.

Heb je spijt van een tatoeage? Heb je een lelijke tattoo en vind je een laser behandeling te duur of te pijnlijk? Misschien kun je een cover-up overwegen?

Fantasy tattoos. Hier is alles mogelijk.

Draken, engelen en eenhoorns. Vaak groot en veel detail maar klein en schattig is zeker niet ongebruikelijk. Kun jij het bedenken dan kan ik het tatoeëren. Deze stijl spreekt mij erg aan en behoort ook tot een van mijn favoriete stijlen.