Het eerste contact


Een tattoo wordt, indien gewenst, vooraf gegaan door een intake gesprek. In dit gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn, krijg je informatie over de risico's van het nemen van een tatoeage, bepalen we de maat en plaatsing van de tatoeage en bespreken we de prijs. Hierna "prikken" we samen een datum voor het zetten.

De afspraak

 

Het is zover, de tatoeage wordt gezet. Zorg dat je goed uitgerust bent, goed gegeten hebt en geen alcohol en drugs gebruikt hebt. Bij het intake gesprek heb je een toestemmingsformulier meegekregen. Neem deze volledig ingevuld en ondertekend mee. Na het zetten van de tatoeage krijg je een nazorg formulier en gratis aftercare zalf mee. 

Nazorg

 

Zorg goed voor je nieuwe tatoeage zodat je een mooie genezing krijgt. Na enkele weken is de genezing voltooid maar het kan zijn dat er nog een touch-up sessie nodig is. Neem hiervoor binnen 3 maanden contact met mij op zodat ik dit kosteloos kan herstellen. Lees hier de nazorg instructies

Wat kost een tatoeage eigenlijk?

 

De vraag wat een tattoo kost is niet eenvoudig te beantwoorden. De uiteindelijke prijs is van een aantal belangrijke factoren afhankelijk. Denk hierbij aan de afmeting, hoeveelheid detail, zwart/grijs of kleur. Lees hier hoe dat nou precies zit.