LJ*Ink Tatoeages Zoetermeer. Kwaliteit, privacy en betrouwbaar.

Kwalitatief goed gezette tatoeages in een GGD gekeurde studio. Ik werk alleen op afspraak dus tijdens het tatoeëren kunnen we niet gestoord worden door inloop klanten. Bij LJ*Ink staat maar één stoel, je deelt de tattoo studio alleen met mij. Je krijgt niets anders dan mijn volledige aandacht. En wat zeker heel belangrijk  is, je privacy is 100% gewaarborgd.

 

 

LJ*Ink, kwaliteit tattoos in Zoetermeer en omstreken.

Zoek je een uniek ontwerp, wil je advies over tattoos of heb je zelf een design? Persoonlijke aandacht en privacy zijn bij LJ*Ink in Zoetermeer de belangrijkste pijlers.

 

 

What about? Maak kennis met de tattoo artiest.

Mijn naam is Len, woonachtig in Zoetermeer. Tekenen en schilderen zijn mijn passie. Deze passie gebruik ik voor het creëren van tatoeages op maat. De wens van de klant staat voor mij voorop en perfectionisme is mijn gereedschap om dit te verwezenlijken.
In principe zet ik alle vormen tatoeages maar mijn specialiteit ligt in black and grey organische- en natuurlijke vormen zoals dieren, natuur, skullen en portretten. Realistische, Illustrative  en Chicano zijn mijn favoriete stylen. Lees
hier meer over mijn specialiteiten.

gallery/Len 4

Intake gesprek, het begin van een mooie tatoeage.

Een tatoeage kan, indien gewenst, vooraf gegaan worden door een intake gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we samen jouw wensen vast. Op basis van dit gesprek ga ik een ontwerp maken. Naast een "old school" schetsboek maak ik ook gebruik van de "new skool" computer om tot een bijzonder en uniek ontwerp te komen. Pas als jij tevreden bent, maken we een afspraak om de tatoeage te zetten.

 

 

Professioneel kwaliteit in een GGD gekeurde tattoo shop.

Uiteraard werk ik met de beste en meest moderne apparatuur, altijd nieuwe naalden per klant en goedgekeurde inkt. Dit zorgt ervoor dat pijnklachten tijdens het zetten geminimaliseerd worden en een mooie genezing zonder complicaties. De LJ*Ink studio in Zoetermeer is GGD gekeurd. LJ*Ink, kwaliteit tatoeages in de omgeving Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam. Voor meer informatie ga je naar http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/

 

 

Heb je nog vragen? Neem contact met mij op.

Wil je een tatoeage of heb je een vraag? Neem contact met mij op via het contact formulier, WhatsApp of Facebook. Ik reageer meestal binnen twee uur. Graag tot ziens!

 

 

Why choose a tattoo made by LJ*Ink?

gallery/Len 1